3. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu

Sayın TURNOG üyeleri,

Bu mesajla sizleri 2018 Acıbadem Gamma Knife Sempozyumuna davet etmekten mutluluk duyuyorum.

İlki 2014 yılında düzenlenen ve iki yılda bir tekrarlanan bu Sempozyumların bu yıl üçüncüsünde bir araya geleceğiz. Bu seneki sempozyum birçok açıdan özellikli:

Nöroşirürjinin önemli bir silahı olan Gamma Knife konusunda çok radikal değişikliklerin olduğu bir dönemdeyiz ve bu yeni değişikliklerin tedaviye nasıl yansıyacağı konusunda birçok detay tartışılacak bu toplantıda. Ama unutulmaması gereken çok önemli bir detay da Gamma Knife teknolojisinin Nöroşirürjide kullanılmaya başlamasının ardından 50 yıl, Gamma Knife'ın Türk Nöroşirürjisinin hizmetine girmesinin üzerinden de yirmi yıl geçmiş olması.

Dolayısı ile bu sempozyum Gamma Knife teknolojisinin nereden gelip nereye gidiyor olduğunun altının çizilmesi konusunda son derece önemli.

Toplantıda Cleveland Clinic Nöroşirürji Bölümünden Prof Dr Lilyana Angelov ve İngilterede en önde gelen medikal fizik gruplarından Dr Alexis Dimitriadis'den milletlerarası bakışı aktaracak, bir yandan da Türkiyede öncelikli olarak Gamma Knife konusunda çalışan birçok Akademisyen Gamma Knife konusundaki tecrübelerini sunacaklar.

Gamma Knife radyocerrahisinin dünyada ve Türkiyede günümüzde ulaştığı noktayı birlikte değerlendireceğimiz 3. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumunda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Prof.Dr. Koray Özduman

 
© 2019 TURNOG. Tüm Hakları Saklıdır Gizlilik | Kullanım Şartları | Site Haritası  
 LookUs & Online Makale